Facebook training, cursus & Workshop

Facebook training voor bedrijven

Praktisch aan de slag met een vernieuwde Facebook strategie 

Facebook: het platform waar het in 2004 allemaal mee begon. De oprichter van Facebook, Mark Zuckerberg, ontwikkelde het platform voor studenten om aantekeningen en notities met elkaar te delen. Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste social media platform ter wereld. Alleen al in Nederland zijn er 7,3 miljoen dagelijkse gebruikers! 

Aan de slag met een cursus Facebook!

Het aantal dagelijkse gebruikers biedt kansen voor bedrijven. Daarvoor heb je wel de juiste Facebook marketing strategie nodig. Het algoritme is zo ontwikkeld dat het de waarde van een pagina baseert op de verhouding tussen likes en interactie van een post. Hoe beter de verhouding, hoe meer verbinding jij met jouw doelgroep kan creëren. En vanuit die verbinding kan jij bouwen aan een community. Hoe je dat doet? Wij leren je het graag in een Facebook training, cursus en workshop. Niet alleen tijdens de training krijg jij waardevolle inzichten, maar ook na onze cursus Facebook bieden wij ondersteuning aan. 

Wat leer jij in onze Facebook training?

Leer alle mogelijkheden van Facebook voor bedrijven!

In de training over Facebook ga je met een Facebook specialist aan de slag. Deze trainer leert jou alle ins & outs van Facebook. Inclusief de laatste trends en ontwikkelingen. Alle inzichten worden getoond aan de hand van bestaande accounts binnen jullie bedrijf, zodat je praktische marketing tips over Facebook krijgt! 

Vervolgens wordt er gekeken naar jullie doelgroep en wat de juiste strategie is om hen te bereiken. In dit gedeelte van de cursus Facebook speelt het algoritme een grote rol. Dit is de formule die bepaalt welke berichten een gebruiker te zien krijgt. Het is namelijk geen gegeven dat een gepubliceerd bericht automatisch een volger bereikt.

Om zichtbaar te blijven voor jouw doelgroep moet je een Facebook marketing strategie ontwikkelen. Wij nemen jullie mee in dit proces dat bijdraagt aan het vergroten van bereik en betrokkenheid met de doelgroep. Bijvoorbeeld met organische berichten of met Facebook Ads!  

Facebook workshop met praktische tips

Aan het einde van de Facebook workshop nemen we jullie mee in de analyse van de resultaten. Hierdoor kun je controleren of je met de huidige
strategie op de juiste weg zit en waar je eventueel nog kunt bijsturen. 

Het is uiteraard ontzettend belangrijk dat je training krijgt op jouw niveau. Daarom bieden wij deze training over Facebook op twee niveaus aan. Door middel van een voorafgaand gesprek adviseren wij welke Facebook workshop voor jou het meest passend is. Deze trainingen kunnen online plaatsen, bij ons op locatie of bij jouw op kantoor.  Op naar resultaten met behulp van een juiste Facebook marketing strategie!

Een Facebook training met échte impact!

Een training is afgerond en je gaat met alle inzichten aan de slag in de praktijk. Tijdens de trainingsdag was alles duidelijk en heb je actief vragen gesteld. Nu je er in de praktijk mee aan de slag gaat, heb je zo nu en dan een vraag waar je niet helemaal uitkomt. Het overdragen van kennis stopt bij ons daarom niet aan het eind van een training. Eén jaar lang ondersteunen wij jouw bedrijf of organisatie via WhatsAAP. Hierdoor leer jij niet alleen tijdens de training, maar ook in de praktijk! 

Facebook training

Facebook training

Resultaat van deze training

Boek een Facebook training bij onze specialisten!

De trainingen van Monkeys & Bananas Academy worden op maat gemaakt. Hierdoor kan jouw organisatie direct aan de slag met praktische tips. Kies hieronder uit Mixed, Company of Team en wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op!  

Mixed

180 Per Persoon
 • Solo aanmelding
 • Training gaat door vanaf 3 solo aanmeldingen
 • Training van ±3 uur
 • Online, incompany of bij ons
 • 1 jaar ondersteuning via WhatsAAP

Team

540
Prijs bij 3 deelnemers
 • 3 - 6 deelnemers (€180 p.p.)
 • Deelname van één organisatie
 • Training van ±3 uur
 • Op maat gemaakt
 • Online, incompany of bij ons
 • 1 jaar ondersteuning via WhatsAAP

Company

1200
Per Training
 • 7 - 15 deelnemers (bij max. deelnemers dus €80 p.p.)
 • Deelname van één organisatie
 • Training van ±3 uur
 • Op maat gemaakt
 • Online, incompany of bij ons op
 • 1 jaar ondersteuning via WhatsAAP
Populair