Facebook training

Facebook training voor jouw organisatie

Praktisch aan de slag met Facebook voor bedrijven

Facebook: het platform waar het in 2004 allemaal mee begon. De oprichter van Facebook, Mark Zuckerberg, ontwikkelde het platform voor studenten om aantekeningen en notities met elkaar te delen. Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste social media platfor ter wereld. Alleen al in Nederland zijn er 7,3 miljoen dagelijkse gebruikers! 

Facebook voor bedrijven: aan de slag!

Het aantal dagelijkse gebruikers biedt kansen voor bedrijven. Daarvoor heb je wel de juiste Facebook marketing strategie nodig. Het algoritme is zo ontwikkeld dat het de waarde van een pagina baseert op de verhouding tussen likes en interactie van een post. Hoe beter de verhouding, hoe meer verbinding jij met jouw doelgroep kan creëren. En vanuit die verbinding kan jij bouwen aan een community. Hoe je dat doet? Wij leren je het graag in een Facebook training of workshop! 

Wat leer jij in onze Facebook training?

Leer alle mogelijkheden van Facebook voor bedrijven!

In de training over Facebook ga je met een van onze Facebook specialisten aan de slag. Deze trainer leert jou alle ins & outs van Facebook. Inclusief de laatste trends en ontwikkelingen. Alle inzichten worden getoond aan de hand van bestaande accounts binnen jullie bedrijf, zodat je praktische marketing tips over Facebook krijgt! 

Vervolgens wordt er gekeken naar jullie doelgroep en wat de juiste strategie is om hen te bereiken. In dit gedeelte van de social media training speelt het algoritme een grote rol. Dit is de formule die bepaalt welke berichten een gebruiker te zien krijgt. Het is namelijk geen gegeven dat een gepubliceerd bericht automatisch een volger bereikt.

Om toch zichtbaar te blijven voor jouw doelgroep moet je een Facebook marketing strategie ontwikkelen. Wij nemen jullie mee in dit proces dat bijdraagt aan het vergroten van bereik en betrokkenheid met de doelgroep. Bijvoorbeeld met organische berichten of met Facebook Ads!  

Facebook workshop met praktische tips

Aan het einde van de Facebook training en workshop nemen we jullie mee in de analyse van de resultaten. Hierdoor kun je controleren of je met de huidige
strategie op de juiste weg zit en waar je eventueel nog kunt bijsturen. Daarnaast bieden wij voor de fanatieke analisten een specifieke Facebook Analytics training aan.

Het is uiteraard ontzettend belangrijk dat je training krijgt op jouw niveau. Daarom bieden wij deze training over Facebook op twee niveaus aan. Door middel van een voorafgaand gesprek adviseren wij welke training voor jou het meest passend is. Deze trainingen kunnen online plaatsen, bij ons op locatie of bij jouw op kantoor.  Op naar resultaten met behulp van een juiste Facebook marketing strategie! 

Hoe vraag je een Facebook training aan?

Een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakte training! 

Stappenplan
Facebook training

Facebook training

Resultaat van deze training

Boek een training bij ons op locatie, incompany of online.

De trainingen van Monkeys & Bananas Academy op maat gemaakt. Hierdoor kan jouw organisatie direct aan de slag met een praktische strategie. Trainingen kunnen online verzorgd worden, bij ons op locatie plaatsvinden of we komen gezellig jouw kant op!