Instagram training, Cursus & Workshop

Een training over Instagram zakelijk

Praktische Instagram tips voor bedrijven

Instagram is nog altijd een van de meest gebruikte platformen. Vandaag de dag zijn er alleen al in Nederland 3,7 miljoen dagelijkse gebruikers. Maar liefst tachtig procent van 15- tot en met 19-jarigen zijn te vinden op het platform. Niet alleen jongeren, maar ook volwassenen tussen de 20 en 39 jaar Instagrammen volop. Het mag duidelijk zijn dat Instagram zakelijke kansen biedt om jouw doelgroep te bereiken!

Aan de slag met een Instagram cursus

Ook Instagram ziet kansen voor bedrijven en biedt daarom verschillende functies aan om bedrijven of organisaties hun doelgroep te laten bereiken. Veel grote merken en mkb-bedrijven gingen jou al voor. Het is niet voor niets dat negentig procent van alle Instagram-gebruikers een bedrijf volgt. Een zakelijk Instagram account aanmaken is daarom stap één, maar vervolgens moet jij nog wel jouw doelgroep bereiken. Zorg voor een krachtige Instagram marketing strategie en de juiste content! Hoe? Wij leren je het graag in een Instagram cursus, training en workshop. Zo maken wij ook jouw account tot een succes! 

Wat leer jij in onze Instagram training?

Na onze Instagram training kan jij direct aan de slag!

In onze Instagram training, workshop en cursus (het is maar net hoe je het noemt) ga je met een van onze Instagram professionals praktisch aan de slag. Zij vertellen je over alle trends, ontwikkelingen en nog belangrijker: het praktisch gebruik van Instagram. De Instagram cursus trappen zij af met een uitleg over het platform en laten daarna aan de hand van jouw eigen accounts (zowel privé als zakelijk) zien hoe je deze profielen kunt aanpassen en optimaliseren. 

In het tweede gedeelte van de social media training wordt er dieper ingegaan op het algoritme van dit platform. Hierdoor begrijp je het belang van een juiste Instagram marketing strategie. Deze strategie gaan wij vervolgens gezamenlijk ontwikkelen. Tijdens deze Instagram training wordt er ingegaan op het analyseren van jouw strategie. Hierdoor krijg jij inzicht of de gekozen strategie succesvol is en waar er eventueel bijsturing nodig is. 

Instagram workshop door specialisten

Deze Instagram workshop wordt aangeboden in niveau 1 of 2. Advies over welk niveau van de training voor jou van toepassing is wordt afgestemd tijdens een persoonlijk gesprek. Hieruit wordt een maatwerk Instagram ontwikkeld passend bij jouw bedrijf of organisatie. Leer bijvoorbeeld hoe je elke dag voor relevante content zorgt, hoe je Instagram Stories inzet en hoe je resultaten analyseert en bijstuurt. Krijg praktische tips over smartphone fotografie, beeldbewerking, Instagram marketing en handige tools om het platform in te zetten. Wij leren het je allemaal tijdens onze Instagram workshop. Online, bij ons op locatie of bij jouw op kantoor! 

Impactvolle training door onze ondersteuning

Tijdens de Instagram training geven wij je inzichten aan de hand van jouw socials. Hierdoor krijg jij praktische tips en weet jij hoe je aan de slag kunt gaan met jouw strategie. De volgende stap is het implementeren van deze strategie. In de praktijk kan je nog wel eens tegen zaken aanlopen waar je niet uitkomt. Wij staan daarom voor je klaar via WhatsAAP om je te ondersteunen met deze vragen. Hierdoor blijven wij betrokken en maakt de vernieuwde strategie écht impact! 

Instagram training

Instagram training

Resultaat van deze training

Boek een Instagram training bij onze specialisten!

De trainingen van Monkeys & Bananas Academy worden op maat gemaakt. Hierdoor kan jouw organisatie direct aan de slag met praktische tips. Kies hieronder uit Mixed, Company of Team en wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op!  

Mixed

180 Per Persoon
 • Solo aanmelding
 • Training gaat door vanaf 3 solo aanmeldingen
 • Training van ±3 uur
 • Online, incompany of bij ons
 • 1 jaar ondersteuning via WhatsAAP

Team

540
Prijs bij 3 deelnemers
 • 3 - 6 deelnemers (€180 p.p.)
 • Deelname van één organisatie
 • Training van ±3 uur
 • Op maat gemaakt
 • Online, incompany of bij ons
 • 1 jaar ondersteuning via WhatsAAP

Company

1200
Per Training
 • 7 - 15 deelnemers (bij max. deelnemers dus €80 p.p.)
 • Deelname van één organisatie
 • Training van ±3 uur
 • Op maat gemaakt
 • Online, incompany of bij ons op
 • 1 jaar ondersteuning via WhatsAAP
Populair