Instagram training

Instagram training en workshop

Praktische Instagram tips voor bedrijven

Instagram is nog altijd een van de meest gebruikte platformen. Vandaag de dag zijn er alleen al in Nederland 3,7 miljoen dagelijkse gebruikers. Maar liefst tachtig procent van 15- tot en met 19-jarigen zijn te vinden op het platform. Niet alleen jongeren, maar ook volwassenen tussen de 20 en 39 jaar Instagrammen volop. Het mag duidelijk zijn dat Instagram zakelijke kansen biedt om jouw doelgroep te bereiken!

Een Instagram training over alle trends en ontwikkelingen

Ook Instagram ziet deze kansen voor bedrijven en biedt daarom verschillende functies aan om bedrijven of organisaties hun doelgroep te laten bereiken. Veel grote merken en mkb-bedrijven gingen jou al voor. Het is niet voor niets dat negentig procent van alle Instagram-gebruikers een bedrijf volgt. Een zakelijk Instagram account aanmaken is daarom stap één, maar vervolgens moet jij nog wel jouw doelgroep bereiken. Zorg voor een krachtige Instagram marketing strategie en de juiste content! Hoe? Wij leren je het graag in een Instagram training of workshop. Zo maken wij ook jouw account tot een succes! 

Wat leer jij in onze Instagram training en workshop?

Na onze Instagram workshop kan jij direct aan de slag!

In onze Instagram training en workshop ga je met een van onze Instagram professionals praktisch aan de slag. Zij vertellen je over alle trends, ontwikkelingen en nog belangrijker: het praktisch gebruik van Instagram. De training trappen zij af met een uitleg over het platform en laten daarna aan de hand van jouw eigen accounts (zowel privé als zakelijk) zien hoe je deze profielen kunt aanpassen en optimaliseren. 

In het tweede gedeelte van de social media training wordt er dieper ingegaan op het algoritme van dit platform. Hierdoor begrijp je het belang van een juiste Instagram marketing strategie. Deze strategie gaan wij vervolgens gezamenlijk ontwikkelen. Tijdens deze Instagram workshop wordt er ingegaan op het analyseren van jouw strategie. Hierdoor krijg jij inzicht of de gekozen strategie succesvol is en waar er eventueel bijsturing nodig is. 

Instagram training door specialisten

Deze Instagram training en workshop wordt aangeboden in niveau 1 of 2. Advies over welk niveau van de training voor jou van toepassing is wordt afgestemd tijdens een persoonlijk gesprek. Hieruit wordt een maatwerk Instagram ontwikkeld passend bij jouw bedrijf of organisatie. Leer bijvoorbeeld hoe je elke dag voor relevante content zorgt, hoe je Instagram Stories inzet en hoe je resultaten analyseert en bijstuurt. Krijg praktische tips over smartphone fotografie, beeldbewerking, Instagram marketing en handige tools om het platform in te zetten. Wij leren het je allemaal tijdens onze Instagram training. Online, bij ons op locatie of bij jouw op kantoor! 

Hoe vraag je een Instagram training aan?

Een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakte training! 

Stappenplan
Instagram training

Instagram training

Resultaat van deze training

Boek een training bij ons op locatie, incompany of online.

De trainingen van Monkeys & Bananas Academy op maat gemaakt. Hierdoor kan jouw organisatie direct aan de slag met een praktische strategie. Trainingen kunnen online verzorgd worden, bij ons op locatie plaatsvinden of we komen gezellig jouw kant op!