LinkedIn training, Cursus & Workshop

LinkedIn training: aan de slag met jouw marketing strategie

Wij leren alle tips en trucs over LinkedIn! 

LinkedIn is al jaren het grootste zakelijke platform ter wereld. Er zijn inmiddels meer dan 630 miljoen professionals lid met ieder een unieke functietitel, functie en branche. Vergeleken met grote platformen als Facebook, YouTube en Instagram groeit LinkedIn procentueel het hardst. In Nederland zijn er op dit moment 5 miljoen gebruikers. Hiervan gebruiken 1 miljoen personen dagelijks het platform! 

Onze LinkedIn training helpt jullie bedrijf of organisatie om de juiste doelgroep te bereiken. Dit kan worden gedaan met behulp van krachtige berichten die met behulp van het algoritme van LinkedIn de doelgroep bereikt. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor advertenties op LinkedIn. 

Hierbij bepaal je zelf het budget en beheer je de kosten. Op beide manieren kan je meer leads genereren, je naamsbekendheid verhogen of meer sales krijgen. Om jouw doelstellingen te bereiken heb je wel een juiste LinkedIn marketing strategie nodig! 

Wat leer jij in onze LinkedIn training?

Praktisch aan de slag met LinkedIn workshop voor bedrijven

In onze LinkedIn training ga je aan de slag met een LinkedIn expert. Deze trainer brengt jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van dit platform. Alle trends worden besproken met behulp van jullie eigen bedrijfsprofielen en zakelijke accounts. Hierdoor gaan wij met onze social media trainingen direct praktisch aan de slag met het optimaliseren van accounts. 

 

LinkedIn cursus: bereik jouw doelgroep!

De volgende stap is het concreet maken van jullie doelgroep en hoe deze het best bereikt kunnen worden. Net als bij andere social media platformen speelt ook bij LinkedIn het algoritme een grote rol. Deze formule bepaalt namelijk of een bericht verschijnt in de tijdlijn van jouw doelgroep. Content creëren is namelijk één, maar zonder dat het bericht de doelgroep bereikt worden jullie doelstellingen niet bepaald. Hieruit volgt een passende LinkedIn marketing strategie die perfect toepasbaar is binnen jullie bedrijf of organisatie!  

LinkedIn workshop op het juiste niveau

Vervolgens is het belangrijk om de resultaten te monitoren en te analyseren. Hierdoor krijg jij inzicht in succesvolle berichten en berichten die juist meer bijsturing nodig hebben. Door deze berichten te analyseren zorg je ervoor dat jouw doelgroep nóg beter bereikt kan worden en jouw doelstellingen worden nagestreefd. Wij leren je tijdens onze LinkedIn training hoe deze analyse in zijn werk gaat! 

Om ervoor te zorgen dat de LinkedIn workshop past bij het niveau van jullie bedrijf of organisatie bieden wij een training aan op twee niveaus. Hierdoor krijg jij de juiste inzichten en draagt de training bij aan het behalen van nieuwe successen. Ben je juist op zoek naar new business? Dan helpt de LinkedIn Sales Navigator training met het vinden en benaderen van prospects en leads om vervolgens de kans op afspraken te vergroten! 

Een LinkedIn training met échte impact!

Tijdens de LinkedIn training krijg jij waardevolle inzichten om toe te passen in de praktijk. Het kan natuurlijk voorkomen dat je in de praktijk tegen zaken aanloopt waar je niet helemaal uitkomt. Om daadwerkelijk impact te maken met de inzichten uit de training, bieden wij na de training ondersteuning aan. Jij stuurt een WhatsAAP’je naar ons en wij helpen je met jouw vragen. Op die manier maken onze trainingen écht impact! 

LinkedIn training

LinkedIn training

Resultaat van deze training

Boek een LinkedIn training bij onze specialisten!

De trainingen van Monkeys & Bananas Academy worden op maat gemaakt. Hierdoor kan jouw organisatie direct aan de slag met praktische tips. Kies hieronder uit Mixed, Company of Team en wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op!  

Mixed

180 Per Persoon
 • Solo aanmelding
 • Training gaat door vanaf 3 solo aanmeldingen
 • Training van ±3 uur
 • Online, incompany of bij ons
 • 1 jaar ondersteuning via WhatsAAP

Team

540
Prijs bij 3 deelnemers
 • 3 - 6 deelnemers (€180 p.p.)
 • Deelname van één organisatie
 • Training van ±3 uur
 • Op maat gemaakt
 • Online, incompany of bij ons
 • 1 jaar ondersteuning via WhatsAAP

Company

1200
Per Training
 • 7 - 15 deelnemers (bij max. deelnemers dus €80 p.p.)
 • Deelname van één organisatie
 • Training van ±3 uur
 • Op maat gemaakt
 • Online, incompany of bij ons op
 • 1 jaar ondersteuning via WhatsAAP
Populair