Snapchat training

Snapchat training voor jouw organisatie

Direct op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen van Snapchat! 

Bij het horen van de naam ‘Snapchat’ denk je wellicht eerst aan een platform voor tieners die selfies naar elkaar sturen. Maar daarmee doe je Snapchat echt te kort. Voor wie nog niet helemaal bekend is met het platform: Snapchat is een app waar gebruikers foto’s en video’s kunnen delen met vrienden. Deze foto’s en video’s waaraan grappige effecten kunnen worden toegevoegd zijn beperkt zichtbaar en verdwijnen daarna vanzelf. De app werd echt populair door de toevoeging van augemented reality, waarbij karakters en producten rondom of op het ‘gezicht’ van de Snapchatter geplaatst wordt. 

Snapchat: een kans voor bedrijven!

Snapchat telt in Nederland ruim 2,6 miljoen gebruikers waarvan 1,5 miljoen dagelijkse gebruikers zijn. Wereldwijd telt Snapchat 229 miljoen gebruikers. Eén van de eerste luchtvaartmaatschappijen die in 2016 Snapchat al als marketingtool is gaan gebruiken is Transavia. Het bedrijf gaf Snapchatters hiermee een kijkje achter de schermen met als doel betrokkenheid met de klant te vergroten. En met succes! 

Snapchat is een interessant kanaal met vooral kansen op het gebied van branding. Benieuwd wat Snapchat jou als bedrijf te bieden heeft? Neem dan deel aan deze social media training.

Wat leer jij in onze Snapchat training?

Praktische tips zodat jij direct aan de slag kan! 

In deze praktische training laten we je vooral kennis maken met de creatieve mogelijkheden van Snapchat zoals het gebruik van filters en lenzen. Daarnaast gaan we uitgebreid in op de advertentiemogelijkheden die Snapchat biedt. Alleen organisch Snapchat zakelijk inzetten, is niet echt een optie aangezien volgers jou moeten toevoegen op hun account om iets te kunnen ontvangen en dat gebeurt zelden.

De advertentie mogelijkheden die Snapchat biedt zijn redelijk te vergelijken met andere socialmedia-kanalen. Zo kun je bijvoorbeeld in story-vorm meerdere video’s en advertenties wegzetten. Maar waar het medium echt in uitblinkt, zijn de augmented reality-lens en de filters.

Hoe vraag je een Snapchat training aan?

Een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakte training! 

Stappenplan
Snapchat training

Snapchat training

Resultaat van deze training

Boek een training bij ons op locatie, incompany of online.

De trainingen van Monkeys & Bananas Academy op maat gemaakt. Hierdoor kan jouw organisatie direct aan de slag met een praktische strategie. Trainingen kunnen online verzorgd worden, bij ons op locatie plaatsvinden of we komen gezellig jouw kant op!