TikTok training

Tiktok training en workshop

De concrete training over het juist toepassen van TikTok

TikTok groeit enorm hard en heeft momenteel alleen al in Nederland 1,7 miljoen gebruikers. Vergeleken met een jaar geleden is dat een stijging van 2,5 keer zo hoog. Ongeveer 1 miljoen van het totaal aantal gebruikers is dagelijks aanwezig op het platform. Niet enkel bij kinderen van 6 t/m 14 jaar zie je een stijgende trend, maar ook bij 15- t/m 24-jarigen is een duidelijke stijging te zien. Naar verwachting houdt deze trend nog lange tijd aan! 

De kansen van TikTok voor jouw marketing strategie

Verschillende grote merken en mkb-bedrijven gingen jou al voor met het maken van een bedrijfsaccount. Populaire hashtags worden gebruikt of gecreëerd, eigen filters worden ontwikkeld of TikTok challenges worden in het leven geroepen. Blijf daarom niet achter met jouw marketing strategie en zet TikTok in om jouw doelstellingen te behalen. Wij helpen je daar graag mee met behulp van een TikTok training! 

Wat leer jij tijdens onze TikTok training en workshop?

Praktische tips voor jouw TikTok marketing strategie

Tijdens onze TikTok training ga je met een van onze specialisten aan de slag. Zij nemen jou mee in alle ontwikkelingen en trends van het platform. Dit doen de trainers aan de hand van bestaande accounts: het liefst met een al bestaand account van jullie organisatie. Hierdoor krijg jij de meest praktische tips mee om een bedrijfsaccount te optimaliseren.

Een bedrijfsaccount aanmaken is stap één, maar vervolgens zal er content gecreëerd moeten worden dat aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen. Doordat onze specialisten dagelijks in de praktijk bezig zijn met social media kunnen zij jou precies vertellen hoe dit proces in zijn werk gaat. Op die manier weet jij hoe het algoritme van TikTok werkt die bepaalt of de content bij jou doelgroep terecht komt. 

TikTok training en workshop

Door te kijken naar jullie doelgroep en doelstellingen zal een TikTok marketing strategie worden ontwikkeld. Hierdoor weten jullie precies hoe je op korte en lange termijn de doelgroep kan bereiken. Bereik wordt vergroot en interactie wordt gecreëerd! 

Onze TikTok training geeft daarnaast inzicht hoe jij de gecreëerde content kan analyseren en bijsturen waar nodig. De content moet namelijk passend bij jouw doelgroep blijven, zodat jullie doelstellingen nagestreefd kunnen worden.

Wij vinden het enorm belangrijk dat je een social media training krijgt op jouw niveau. Ben jij helemaal nieuw met TikTok of bezit je al basiskennis? Aan de hand van een persoonlijk gesprek adviseren wij het niveau dat het beste bij jullie kennis past. Hierdoor zorgen wij ervoor dat onze training optimaal bijdraagt aan het behalen van successen binnen jullie organisatie!

Hoe vraag je een TikTok training aan?

Een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakte training! 

Stappenplan
TikTok training

TikTok training

Resultaat van deze training

Boek een training bij ons op locatie, incompany of online.

De trainingen van Monkeys & Bananas Academy op maat gemaakt. Hierdoor kan jouw organisatie direct aan de slag met een praktische strategie. Trainingen kunnen online verzorgd worden, bij ons op locatie plaatsvinden of we komen gezellig jouw kant op!