Pinterest training

Pinterest training: een marketing strategie voor bedrijven

Onze Pinterest marketing experts geven je inzicht! 

Pinterest is door de jaren heen uitgegroeid tot een groot inspiratieplatform. Maar liefst 85% van alle gebruikers zegt dat zij Pinterest gebruiken als er wordt gestart met een nieuw project. Een nog groter deel probeert nieuwe ideeën die zij ontdekken op Pinterest en vinden het een perfect platform om inspiratie op te doen voor het shoppen. Met 3,9 miljoen gebruikers in Nederland biedt dit voor bedrijven grote kansen! 

Pinterest: een kans voor bedrijven!

Pinterest heeft voor bedrijven interactieve inzichttools ontworpen. Hierdoor kan jij als bedrijf jouw doelgroep analyseren op het gebied van demografie, interesses en gedragingen. Daarvoor moet jij wel de juiste content (of in Pinterest-taal ‘pins’) creëren om die doelgroep te bereiken. Tijdens onze Pinterest training brengen wij jou daarom op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen. Vervolgens heb jij een Pinterest marketing strategie waarmee jij jouw doelstelling kan behalen!

Trainers Monkeys & Bananas Academy

Wat leer jij in onze Pinterest training?

Praktische tips om direct aan de slag te gaan!

In onze Pinterest training ga je met een van onze Pinterest marketing experts praktisch aan de slag. Je leert alle trens en ontwikkelingen van het platform en jullie profielen (zakelijk en privé) worden als voorbeeld gebruikt. Hierdoor krijg jij direct inzicht hoe de accounts geoptimaliseerd kunnen worden! 

Het kan zijn dat jij al pins hebt gecreëerd, maar de doelgroep daarmee nog niet bereikt. Of misschien heb jij nog helemaal geen pins en moet vanaf de beginstreep aan de slag. In beide gevallen is het waardevol om inzicht te krijgen in het algoritme van Pinterest. Deze formule bepaalt of een pin bij jouw doelgroep terecht komt. Onze trainers laten zien hoe jij relevante content kan creëren.

Om met jouw content zichtbaar te blijven voor je doelgroep moet er een Pinterest marketing strategie ontwikkeld worden. Wij nemen jullie graag mee in dit proces dat bijdraagt aan het vergroten van bereik en het behalen van jullie doelstellingen. 

Pinterest workshop voor bedrijven en organisaties

Vervolgens geven wij inzicht hoe jij pins kan analyseren met behulp van de inzichtstools. Op die manier krijg jij inzicht in de demografie, interesses en gedragingen van jouw doelgroep. Hierdoor kan jij jouw targeting aanpassen of nóg effectievere pins creëren. 

Uiteraard is het belangrijk dat jij een Pinterest training krijgt dat aansluit bij jullie kennisniveau. Daarom wordt deze social media training aangeboden in twee niveaus. Aan de hand van een gesprek adviseren wij het niveau dat bij jou past, zodat de Pinterest training bijdraagt aan het behalen van jouw doelstelling. Op naar successen! 

Hoe vraag je een Pinterest training aan?

Een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakte training! 

Stappenplan
Pinterest training

Pinterest training

Resultaat van deze training

Boek een training bij ons op locatie, incompany of online.

De trainingen van Monkeys & Bananas Academy op maat gemaakt. Hierdoor kan jouw organisatie direct aan de slag met een praktische strategie. Trainingen kunnen online verzorgd worden, bij ons op locatie plaatsvinden of we komen gezellig jouw kant op!