Onze Social Media Trainers

Social Media Trainers van Monkeys & Bananas Academy: wij zijn altijd up-to-date!

Trainingen van Monkeys & Bananas Academy, we practice what we preach!

Wij zijn de  Monkeys & Bananas Academy. Een jong en enthousiast marketing bureau met locaties in Breda en Rotterdam. Bij Monkeys & Bananas leren we iedere dag alle ins en outs over social media. Dit leren we uit boeken, van Google, van YouTube en van andere professionals. Iedere dag opnieuw dagen wij onszelf en elkaar uit om onze kennis up-to-date te houden. Op die manier lopen wij voorop in de laatste trends! 

Dit doen we om onze klanten zo optimaal te kunnen bedienen. Om de best-scorende berichten te kunnen plaatsen, de volledige doelgroep te bereiken en de meest effectieve campagnes te lanceren.

Er is maar één iets dat de meeste van ons nóg leuker vinden dan leren en dat is het overbrengen van onze kennis aan anderen. Grote groepen of een enthousiaste individu: dat maakt voor ons niet uit. Als we van tevoren maar goed weten waar de behoefte van de klant precies ligt. Op die manier kunnen wij mensen écht vooruit helpen. En daar krijgen we energie van.

Onze social media trainers

Trainer Jens

Jens

“Tijdens een Pinterest training leren wij jou hoe dit platform werkt. Perfect als jij inspiratie content wilt laten zien!” 

Trainer Meraux

Meraux

“Leren op wat voor manier een bedrijf zichzelf online kan profileren om meer sales te creëren? Dan is een LinkedIn training geschikt.”

Trainer Farah

Farah

“Instagram is een ideaal platform om verbinding te creëren met een doelgroep. Met een Instagram training helpen wij jou om zichtbaar te worden.”

Vragen over de training? Onze trainers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bel naar 088 603 1888 of doe een informatieaanvraag via de website.

Alain

“Bouwen aan een community zodat je in contact staat met jouw klant of fans? Boek die Facebook training en ga bouwen aan jouw community!” 

Tessa

“Heb jij een jonge doelgroep? Dan is een TikTok training iets voor jou. Wij brengen je op de hoogte van de laatste trends”  

Interesse in een training van onze specialisten?

Onze trainingen of specialisten beter leren kennen? Wij staan staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bel naar 088 603 1888 of doe een trainingsaanvraag via de website.