Onze trainingen

Onze social media trainingen

Onze social media specialisten bieden diverse trainingen aan, zodat jij jouw doelgroep met het juiste platform kunt bereiken. De trainingen worden op maat gemaakt. Alle trends, ontwikkelingen en voorbeelden worden daardoor getoond aan de hand van jouw bedrijf of organisatie. Hierdoor kun je direct praktisch aan de slag met een geoptimaliseerde marketing strategie. Na een social media training ondersteuning nodig met jouw social media strategie? Ook dan staan wij voor je klaar! 

instagram training cursus workshop​
Instagram training
In onze Instagram training ga je met een van onze Instagram professionals praktisch aan de slag. Zij vertellen je over alle trends, ontwikkelingen en nog belangrijker: het praktisch gebruik van Instagram. Dat alles aan de hand van jouw eigen accounts, zodat jij jouw doelgroep weet te bereiken.
facebook training cursus workshop​
Facebook training
Facebook is het grootste social media platform ter wereld. Het aantal gebruikers biedt kansen voor bedrijven, maar daarvoor heb je wel de juiste strategie nodig. In onze Facebook training tonen we inzichten aan de hand van jullie accounts om zo direct praktisch aan de slag te gaan.
linkedin training cursus workshop​
LinkedIn training
Onze LinkedIn training helpt jullie bedrijf of organisatie om de juiste doelgroep te bereiken. Dit wordt gedaan met behulp van krachtige berichten waarbij je handig gebruikmaakt van het algoritme. Met onze LinkedIn training gaan wij direct praktisch aan de slag met het optimaliseren van jullie accounts.
snapchat training cursus workshop​
Snapchat training
Snapchat werd écht populair door de toevoeging van augmented reality, waarbij karakters en producten rondom of op het ‘gezicht’ van de gebruiker geplaatst wordt. Snapchat is de combinatie tussen social media & communicatie kanaal, met onze Snapchat training leer jij praktisch hoe je Snapchat het beste kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken.
pinterest training cursus workshop​
Pinterest training
Tijdens onze Pinterest training brengen wij jou op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen. Met deze informatie weet jij hoe je jouw doelgroep bereikt door de juiste content te creëren. Wij leren je vervolgens werken met interactieve inzicht tools om jouw doelgroep verder te analyseren.
tiktok training cursus workshop​
TikTok training
Verschillende organisaties gingen jou al voor met het maken van een bedrijfsaccount op TikTok. Met de slogan “Don’t make ads. Make Tiktoks” geven ze duidelijk aan dat de combinatie van creativiteit en authenticiteit het belangrijkste is. In onze TikTok training krijg jij praktische tips hoe jij het meeste uit TikTok kunt halen.
linkedin training cursus workshop​
LinkedIn Sales Navigator training
LinkedIn Sales Navigator helpt jou met het samenstellen van een prospectlijst bestaande uit bedrijven en personen waarmee jij graag in contact komt. Tijdens de training gaan wij aan de slag met het optimaliseren van jouw LinkedIn Sales Navigator. Hierdoor leer je hoe je in contact komt met interessante personen en bedrijven.
social media training cursus workshop​
SEO teksten schrijven training
Hoger scoren in Google biedt kansen en is bijna de noodzakelijke basis voor een doeltreffende online marketing strategie. Veel bedrijven doen er ‘iets’ mee, maar in de praktijk is hier in veel branches nog grote winst te behalen. Met onze SEO training ga je praktisch aan de slag met het optimaliseren van jullie website.
social media training cursus workshop​
Instagram en Facebook Shopping Training
Shoppen via Instagram en Facebook, dat kan sinds 2018. De ultieme manier om jouw webshop onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Dat shopping de afgelopen jaren erg populair is geworden hoef ik jou waarschijnlijk niet te vertellen, maar hoe het werkt en wat je in de training terug vindt wel!

Interesse in een training van onze specialisten?

Vragen over de training? Onze trainers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bel naar 088 603 1888 of doe een trainingsaanvraag via de website.